Kwork toteuttaa moderneja pilvipalveluita. Tärkeimmät oma teknologiat ovat chatbot-alusta, kielianalyysin työkalut ja Upote® -tuotteet, joilla webiin voidaan integroida digitaalisia palveluita. Vahvaa alusta-osaamisesta löytyy Microsoft .NET:stä ja WordPressistä.

Missiona pysäyttää tylsät verkkosivut: kohti palvelujen digitalisaatiota

Digitalisaation mahdollisuuksia on pitkään jätetty hyödyntämättä – suotta. Verkkosivut ja -kaupat ovat pitkään olleet esitteiden kaltainen pakollinen investointi, vaikka ne ovat väylä parempaan asiakaspalveluun. Juuremme pohjautuvat verkkokauppoihin, tilausjärjestelmiin ja logistiikkajärjestelmiin vuodesta 2001, ja olemme pitkään rakentaneet parempaa webbi. Viimeiset kolme vuotta olemme keskittyneet uusien teknologioiden kehitykseen ja parhaiden työkalujen tarjoamiseen. kehitystyömme on johtanut patentoituihin keksintöihin, tunnustuksia saaneeseen laatuun ja auditoituihin prosesseihin.

Sertifioitua laatua ja patentoitua huipputeknologiaa

Mikään ei korvaa kokemusta, mutta mielestämme vuosien laskeminen ei riitä – siksi sertifioimme osaamisemme. Kehitystiimissä on useita Microsoft Certified Technology Specialist, Microsoft Certified Professional Developers sekä Google Adwords, Analytics ja Mobile web -kehittäjiä.

Kehitysprosessimme tietoturvallisuus on auditoitu 2nd Nature Securityn toimesta. Tietoturvaa ei tule jättää sattuman ja yksittäisten osaajien varaan.

Kworkin teknologioita on valittu muun muassa Tuoteväylän, TEKES:n ja EU:n tuotekehitysohjelmiin. Tuotekehityksen tuloksia on päästy myös esittelemään mm. Slushiin, TechCrunch Disruptiin ja Aalto Make It Digital –tapahtumiin. Upote® -teknologiamme on patentoitu ja tarjoaa nopean tavan rakentaa ja kehittää verkkopalveluja verkkosivulle upotettavien komponenttien avulla

Ohjelmistoyrittäjät on antanut tunnuksen parhaiden käytänteiden noudattamisesta, ja Koodia Suomesta r.y. on myöntänyt merkkinsä käyttöoikeuden. Kwork on myös Viestintäviraston auktorisoima verkkotunnusvälittäjä.

Tulokset tehdään yhdessä

Suomen menestys on tehty ekosysteemeissä: pitkään Suomella oli maailman parhaat teollisuuden alihankkijat. Perustamisesta lähtien on sekä tehty päätös tehdä tuotekehitys tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden kanssa. Lisäksi Kwork on mukana teknologian kehityksen eturintaman järjestöissä, yhteisöissä ja teknologiajärjestöissä. Kwork on muun muassa raknetamassa API-talouden APIOps -yhteisöä yhdessä yhdessä Microsoftin, Forum Viriumin, 6Aikan ja APInf’n kanssa.