Luova tekoäly

Luova tekoäly on tullut jäädäkseen. Se auttaa palvelemaan asiakkaita ja tehostaa toimintaa. Katso alla olevat asiakastapaukset.

Kwork Innovaatioilla on usean vuoden kokemus työskentelystä luovien ja generatiivisten tekoälyjen, kuten suurten kielimallien, generatiivisten mainosverkkojen ja diffuusiomallien parissa.

Generatiivisen tekoälyn asiantuntemuksemme avulla rakennetut sovellukset

Kwork Innovaatioiden tavoitteena on antaa asiakkailleen klassisen ja generatiivisen tekoälyn avulla mahdollisuus ratkaista haasteita ja saavuttaa tavoitteita.

”Valmistaudu liiketoiminnan tulevaisuuteen Creative A.I.:n avulla ”

Tartu mahdollisuuksiin jo tänään!

Käyttötapaukset

Kirjoittaminen

Luova tekoäly auttaa suunnittelu-, tutkimus-, kirjoitus- ja muokkausvaiheissa. Katso tapaukset Simpler.ai ja druid.ai alla.

Asiakirjat

Tekoäly voidaan kouluttaa luomaan, etsimään ja luokittelemaan asiakirjoja määrittelemääsi muotoon perustuen.

Markkinointi

Luo markkinointisisältöä tai houkuttelevia chatbotteja tekoälytyökalujen avulla.

Druid.ai

Sisällöntuottajien tekoälytyökalupakki

Druid.ai by Brailava auttaa luomaan kiinnostavaa sisältöä tekoälyn avulla tarjoamalla niille käyttäjäystävällisen alustan, jossa yhdistyvät ihmisen luovuus ja tekoälyn apu. Käyttämällä Druid.ai by Brailava -palvelua sisällöntuottajat voivat nauttia useista eduista, kuten:

 • Ajan säästäminen: Druid.ai vähentää aiheiden etsimiseen, ideointiin, tekstin kirjoittamiseen ja sisällön muokkaamiseen kuluvaa aikaa tarjoamalla välittömiä ehdotuksia ja palautetta.
 • Laadun parantaminen: Druid.ai parantaa sisällön laatua tarjoamalla asiaankuuluvia täydennyksiä, uudelleenkirjoituksia, parannuksia, yksityiskohtia, esimerkkejä, hyötyjä ja kuvia asiayhteyden ja kielen perusteella.
 • Sitoutumisen lisääminen: Druid.ai auttaa luomaan sitouttavaa sisältöä tarjoamalla erilaisia vaihtoehtoja, näkökulmia ja tyylejä, jotka vetoavat eri yleisöihin.

Simpler.ai

Vaihtoehto ChatGPT

Simpler.ai on pilvipohjainen kirjoitustyökalu, joka hyödyntää tekoälyä auttaakseen kirjoittajia luomaan yksinkertaisempaa, parempaa ja nopeampaa sisältöä. Simpler.ai tarjoaa useita ominaisuuksia, jotka tekevät kirjoittamisesta helpompaa ja miellyttävämpää:

 • Häiriötön käyttöliittymä: Simpler.ai toimii kuten mikä tahansa dokumenttikirjoitin, mutta siinä on mahdollisimman vähän painikkeita ja toimintoja, jotta kirjoittajat voivat keskittyä olennaiseen – kirjoittamiseen.
 • Älykäs automaattinen täydennys: Simpler.ai ehdottaa tekstin täydennyksiä kontekstin ja kielen perusteella. Kirjoittajat voivat käyttää tätä ominaisuutta, kun he tuntevat olevansa jumissa tai haluavat apua tekoälyltä.
 • Kysy mitä tahansa: Simpler.ai voi myös vastata sisällön luomiseen liittyviin kysymyksiin, kuten ideoihin, tiivistelmiin tai luonnoksiin. Kirjoittajat voivat käyttää tätä ominaisuutta ideoimaan aiheita, saamaan yleiskuvan sisällöstään tai luomaan alustavaa tekstiä.
 • Grammarlyn oikeinkirjoituksen tarkistus: Simpler.ai integroituu Grammarlyn kanssa tarkistaakseen oikeinkirjoituksen ja kieliopin kirjoittajien kirjoittaessa. Kirjoittajat voivat käyttää tätä ominaisuutta virheiden välttämiseksi ja kirjoitustensa laadun parantamiseksi.

Integrointi: Gmail, WordPress, WooCommerce, StaffApp...

Luova tekoäly kaikkialla

Olemme integroineet luovan tekoälyn useisiin eri sovelluksiin, kuten WordPressiin, WooCommerceen, sähköposti- ja HR-sovelluksiin, joita esitellään videolla.
Näiden sovellusten kanssa toteutettujen integraatioiden edut ovat seuraavat:

 • Sähköpostiohjelmisto: Voit luoda henkilökohtaisia ja tehokkaita sähköpostikampanjoita. Vastausten ja henkilökohtaisten sähköpostiviestien lähettäminen on nopeaa ja tehokasta.
 • HR-sovellus: Voit luoda asiakkaillemme kiinnostavia ja informatiivisia työnkuvauksia ja työntekijäprofiileja. Voimme myös houkutella ja sitouttaa hakijoita käyttämällä Druid.ai:n yhteiskirjoitus- ja kuvitusominaisuuksia.
 • WooCommerce: Voit luoda vakuuttavia ja vaikuttavia tuotekuvauksia ja kategoriatekstejä. Voimme myös lisätä myyntiä ja konversioita käyttämällä Druid.ai:n laajennus- ja kuvitusominaisuuksia.
 • WordPress: Voit luoda asiakkaillesi kiehtovia ja merkityksellisiä blogikirjoituksia ja -artikkeleita. Druid.ai:n tekoälyavustetun kirjoittamisen työkalut auttavat myös luomaan sisältöjä, jotka houkuttelevat uusia kävijöitä.

Kumppaniksi kanssamme?

Uskotko, että tekoäly on tulevaisuutta, ja tarvitset kumppanin, joka auttaa sinua saamaan kaikki hyödyt irti? Soita meille ja keskustellaan kumppanuudesta!