Mukautetut ohjelmistot

Tarvitsetko uuden pilvipalvelun tai sovelluksen? Kehittäjämme voivat luoda ratkaisuja, jotka on räätälöity juuri sinun tarpeisiisi. Meillä on laaja kokemus erityyppisten pilvipalveluiden ja sovellusten kehittämisestä, joten kuvittele – me luomme sen.

Kworkin mukautetut sovellukset

Kwork Innovations on ohjelmistokehitysyritys, joka on digitaalisiin kohtaamisiin. Meillä on laaja kokemus erityyppisten pilvipalveluiden ja sovellusten kehittämisestä, joten kuvittele – me luomme sen. Olemme ylpeitä työstämme ja pyrimme aina toimittamaan asiakkaillemme parhaan mahdollisen tuotteen. Ota yhteyttä ja keskustele projektisi tarpeista!

Sovelluksen elinkaari

Kun valitset ohjelmistokehityskumppania, harkitse missä kaikissa sovelluksen elinkaaren vaiheissa tarvitset apua. Tuki-, ylläpito- ja jatkuvan kehittämisen tarpeet jätetään usein huomiotta.

Suosittelemme, että arvioit palveluntarjoajia niiden kokemuksen perusteella koko tarvitsemasi laajuuden osalta. Jotkin palveluntarjoajat keskittyvät konseptin suunnitteluun ja alkuperäisen version kehittämiseen, kun taas toiset keskittyvät tarjoamaan kehittäjäresursseja, jotka toimivat osana tiimiäsi. Kworkilla on kokemusta koko elinkaaren palveluista konseptin luomisesta (katso innovaatiopalvelumme), ohjelmiston kehittämisestä ylläpitoon ja jatkuvaan kehitykseen.

Riippumatta siitä, minkä yrityksen valitset, on tärkeää suunnitella koko elinkaari yhdessä palveluntarjoajan kanssa. Tämä sisältää kaiken suunnittelu- ja suunnitteluvaiheesta kehitys- ja testausvaiheeseen sekä lanseeraukseen ja sen jälkeiseen vaiheeseen. Yhteistyökumppanisi yrityksellä pitäisi olla vahva suunnitelma kutakin näistä osa-alueista varten, ja sen pitäisi pystyä tarjoamaan yksityiskohtainen etenemissuunnitelma, jossa hahmotellaan, miten se tukee sinua kussakin vaiheessa tai miten se suosittelee, että hoidat elinkaaren eri vaiheiden tarpeet. Tarvitset näitä tietoja, jotta voit ymmärtää tarpeesi ja laatia realistisen budjetin. Jos esimerkiksi aiot ylläpitää sovellusta talon sisällä, tarvitset pätevän kehittäjän, joka ymmärtää sekä ohjelmiston teknisiä että asiakkaan tarpeita.

Konseptin ja palvelun suunnittelu

Ketterä kehitys

Tuki ja ylläpito

Miss Popup

Löydä parhaat pop upit läheltäsi

Miss Popup on portaali popup-ravintoloille. Projekti toteutettiin ketterillä kehitysmenetelmillä, ja se sisälsi ravintolan perustajien ja asiakkaiden tilit, luottokorttimaksut, varaukset ja sähköpostiviestinnän. Ravintolat löydetään hakusanojen ja GPS-sijaintitietojen avulla. Profiilit on helppo luoda Facebookin kautta.

Helsinki Walks Oy

Aluehistoria kartalla

Pilvipalvelu ”100 tekijää” kehitettiin Helsinki Walkille Suomen itsenäisyyden 100-vuotisjuhlan kunniaksi. Ohjelmistolla halutaan nostaa esiin 100 suomalaista henkilöä, jotka ovat edistäneet suomalaista yhteiskuntaa. Sovelluksen helppokäyttöisyyttä matkapuhelimissa pidettiin tärkeänä, mikä otettiin huomioon käyttöliittymää kehitettäessä. Käyttäjät voivat myös lisätä omia tarinoitaan, joita ylläpitäjät ovat muokanneet ja julkaisseet. Suurimpana haasteena oli kehittää verkkosivusto, joka voisi toimia koulutuslähteenä, olisi helppokäyttöinen ja tukisi maantieteellisiin tietoihin liittyviä artikkeleita. Verkkosivusto kehitettiin JavaScriptin ja .NETin avulla.

Microsoft

Markkinointi startupeille

Microsoftin BizSpark- ja Flux-ohjelmat tarvitsivat portfoliosivuston ohjelmiin valituille tiimeille. Ulkoasu toteutettiin luovan toimiston ohjeistuksen pohjalta, ja se soveltui erityisesti tabletilta tai suurelta näytöltä pidettäviin esityksiin. Sivuston haluttiin olevan helppo ja nopea päivittää, joten tausta rakennettiin mukautettuun muokkausnäkymään. Luonnollisesti Microsoftin .NET-teknologioita käytettiin Azure-pilvipalvelussa.

XAMK

Älykäs ohjaus

XAMK on ammattikorkeakoulu Keski-Suomessa. Yhdessä muiden alueellisten yliopistojen ja ammattikoulujen kanssa he halusivat auttaa opiskelijoitaan menestymään tekoälyn avulla.

Hanke onnistui, ja opiskelijat pystyivät käyttämään tekoälytyökalua ymmärtääkseen tulevia työllistymisvaihtoehtojaan, löytääkseen osa-aikaisia tai kesätyöpaikkoja tai harjoittelupaikkoja sekä saadakseen suosituksia valinnaisista kursseista, jotka saattaisivat sopia heidän tarpeisiinsa.

Raportit
Hankeraportti
Sanna Valovuoren opinnäytetyö hankkeesta

Sovelluksen seuraava versio on kehitteillä.

Globaalit tiimit

parempia sovelluksia varten