Työpaikat

Rakkaus luovuuteen ja innovaatioihin yhdistää Kworkin toimintaa.

Mukaan tutkimusmatkalle; ei hakkereille.

Uusien abstraktien ilmiöiden ymmärtäminen ja aihepiirien parissa työskentely on tyypillistä moniammatillisissa, kansainvälisissä ja vaihtuvissa tiimeissä työskentelyssä Kworkilla. Kulttuurissamme menestyt kun katsot tulevaan, joskus jopa horisontin taa. Tämä on tyypillistä jopa siinä määrin, että menestyminen vaatii aktiivista fokusta mukavuusalueella – tuttu ja turvallinen oma kokemuksiin pohjautuva alue –  pysymiseksi. Mutta koko olemassaolon oikeutus on pyrkiä horisontin taa, katsoa miten yhteiskunnan käyttäytymismallit muuttuvat ja miten uusimmat teknologiat sopivat muutoksiin.

Rautainen perusteiden hallinta on tarpeellista uusien teknologioiden parissa työskennellä. Sertifioimme, suoritamme tutkintoja ja kertaamme perusteita, kunnes meillä on vahva ymmärrys oman osaamisalueemme perusteista. Hakkerikulttuurilla on paikkansa muttei se välttämättä ole vahvimmillaan meillä. Tutkimusmatkoilla innovaatioihin ei ole varaa tinkiä lujasta perustasta ja turvallisuudesta.

Rautainen perusteiden hallinta on tarpeellista uusien teknologioiden parissa työskennellä. Et ole aina työskennellyt meillä, etkä tule aina työskentelemään. 

Lisätietoja

Jalanjälkiä löytyy ympäriä nettiä. Voit seurata tekemisiämme useimmissa sosiaalisissa ja ammatillisissa verkostoissa.