Tutustu palveluihimme

Chatbotit

Upotteet

Pilvipalvelut

Innovaatiopalvelut

Pysäytä tylsät verkkosivusi avullamme

 

Chatbotit

Hyödynnä uusi mahdollisuus tehostaa yrityksesi palveluita, asiakaspalvelua tai markkinointia. Pikaviestimien käyttö on yleistynyt huimasti. Mikset palvelisi asiakkaitasi siellä,  missä ne ovat silloin, kun he ovat. Chatin takana toimii tekoälyllä kehitetty robotti, joka viestii viestien tai jopa puheen välityksellä. Chatbot automatisoi ja parantaa asiakaspalvelua ja saa työsi tehtyä suomenkielellä monimutkaisten käyttöliittymien ja useiden kirjautumisten sijaan. Vähennä asiakaspoistumaa ja laita yrityksen resurssit tehokkaaseen käyttöön.

Käyntiin jopa viikossa. Räätälöimme chattibottimme yrityskohtaisesti. Meidän kauttamme saat botin useilla eri kielivaihtoehdoilla. Chatbot vastaa asiakkaiden tai kollegojesi kysymyksiin tai toteuttaa toimintoja esim. tekee tilauksen puolestasi. Chatbotilla voi ennustaa ja ottaa yhteyttä proaktiivisesti. Integroi API rajapintasi jo tänään.

Miten ne toimivat? Miten saan sellaisen? Mitä hyötyjä chatboteista on? Autamme sinua kaikissa näissä kysymyksissä. Kerro meille yhteystietosi ja kerromme sinulle lisää. Lue lisää chatbotpack sivustoltamme.

Upotteet

Hyödynnä suuri joukko upotteitamme monipuolistaaksesi verkkosivujesi toimintoja muuttamatta sivuja kokonaan. Meidän avulla saat sivuillesi ajanvarausjärjestelmän, verkkokaupan, rekrytointijärjestelmän jne.

Pilvipalvelut

Älä rakenna vain verkkosivua, rakenna verkkopalvelu

Innovaatio palvelut

Paranna asiakaspalveluasi. Rakenna uusia ominaisuuksia helposti avullamme.